ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.09.2016 17:44:56 - Korkoránka

Nový likvidační zákon proti malým stranám

Pane senátore, právě jsem se dočetla, že pan prezident klidně podepsal novelu zákona, týkající se zlikvidování malých protivládních stran, ačkoliv mu byl doručen dopis podepsaný představiteli 15ti stran pod hlavičkou Aliance národních sil, který ho vroucně žádal, aby tento zákon nepodepisoval. Opět nás zklamal, neboť nebudeme moci volit žádné jiné strany do Parlamentu, než ty velké, stále stejné a ty, které nás podvádějí, lžou, okrádají a které nás nechají zlikvidovat islamistickými nájezdy a udělají z českého člověka pouze pracujícího otroka.
Také vaše strana, která vašimi ústy proklamuje odchod z EU a NATO, ale váš volební program hovoří úplně jinak.
Jak se má obyčejný člověk v těchto hrátkách vůbec orientovat? Není již vůbec jasné, které straně dát volební hlas. Děkuji za odpovědi.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.09.2016 20:51:23 - Jan Veleba

 Nezlobte se, ale já o Alianci národních sil nemám žádné informace. A pokud se týká voleb a koho volit, tak první možnost máte 7. a 8. října. Jsou to krajské volby, zde kandidují desítky uskupení a volič si může vybrat a má jedinečnou možnost současné vládnoucí strany nevolit a posunout ty, které uvádíte. Jsem moc zvědav zvědav, co udělá. Pak si k tomu můžeme říct dál.

Pokud se týká naší strany, tak je možné, že máme v programu staršího data co píšete. Ale situace v EU se dramaticky vyvíjí a my na to musíme reagovat. Myslím si, že se jako předseda SPO už delší dobu v této věci vyjadřuji zcela jasně a dosti často. Naposled včera v rozhovoru na Parlamentních listech.