Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.09.2016 23:21:10 - nejsem xenofob

podmíněnost europoslance být proti všemu ruskému

Dobrý den,začíná mi to připadat,že snad kdyby europoslanci nemluvily proti rusku,tak snad ani nemůžou být zvoleni,že je to prostě podmínka. Aspoň víme komu máme děkovat,pokud nás lokajové ameriky čti europarlament úmyslně zavleče do války s Ruskem. Ty lži které EU umyslně šíří už začínají všem slušným lidem přerůstat přes hlavu,zapojen jste i vy pane. Byl bych rád,kdyby jste přehodnotil určitý postoje,myslím si,že mluvíte jen protože si chcete zachovat flek a na ostatní nehledíte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.09.2016 8:28:56 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,můžu Vás ujistit, že je naprostý nesmysl myslet si, že podmínkou ke zvolení europoslancem je mluvit proti Rusku. Podívejte se  na naše europoslance z řad komunistů, které rozhodně z protiruských postojů podezírat nelze. Totéž platí i o europoslancích z francouzské FN, rakouské FPÖ atd.  
 Nikdo z Evropského parlamentu bez ohledu na postoj k ruské zahraniční politice žádnou válku s Ruskem nechce a EU ani válku vyhlašovat nemůže. Takže asi tolik k tomu, co jste napsal.   
S pozdravemTomáš Zdechovský