Ing. Jaroslav Bradáč

  • Skalná
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.10.2016 13:09:54 - Nikolas

Do jaké míry jste spokojen s výsledky voleb?

Sice jste se dostali do řady zastupitelstev, ale bude v nich moci prosadit, co jste slibovali? Taky účast byla dost malá a přeci jen jste skončili jako ti vzadu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.10.2016 21:29:37 - Ing. Jaroslav Bradáč

Děkuji vám za tuto otázku. Kdo by nechtěl získat takový počet mandátů, aby mohl realizovat, co slíbil. Přes výhrady, které uvádíte jsem však spokojen. Přestože  nejsme u některých politických subjektů evidentně "žádaný partner" do krajských koalic, nevzdáváme svou snahu ovlivňovat dění v kraji, třeba i z opozičních lavic. Pokud občané uvidí a uslyší, že se poctivě snažíme plnit a prosazovat, co jsme slíbili, třebaže ostatním to nebude po chuti, ocení to nakonec ve volbách příštích.  Jsme přesvědčení, že už naše přítomnost na zastupitelstvech, komisích a výborech (pokud nás tam samozřejmě "demokratické" strany pustí), může do jisté míry kultivovat tichá spojenectví a  účelová "konstruktivní" partnerství. Třeba jen proto, že pokud to bude podezřele "zapáchat", my to vykřičíme.  Bez milosti a bez kompromisů. Jedno jestli v koalici ,nebo v opozici.  Jaký to bude mít vliv a ohlas se musí teprve v praxi ukázat. Na druhou starnu nemáme problém podpořit věcná a praktická řešení problémů kraje, třeba i převzatá z našeho programu. Už jsem takový námět  dokonce zaznamenal.  Není nás moc , ale nebojíme se.