Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.10.2016 16:27:16 - pozor na politiky

DOTACE NA SUCHO,HORŠÍ POTRAVINY DO VÝCHODNÍ EVROPY

Dobrý den pane poslanče,víte,že všechny okolní státy dostaly dotace za "sucho 2015"? Jenom naši zemědělci ne,akorát se o tom pořád mluví a lidé si myslí,že už je to vyplacené dávno!
A víte že,evropská komise schválila,že obchodní řetězce mohou do východní Evropy dovážet a prodávat horší potraviny než ty samé třeba v Německu? O čem to asi tak svědčí? Jak dlouho to bude ještě trvat a co si bude moci Brusel dovolit,aby to bývalé revoluční komunisty nakoplo tím správným směrem? Kdy zas budou revoluční? Teď to vypadá,jako bysi KSČM myslela:"Dobře Vám tak,vždyť jste za to všichni bojovali"! Přeju dobrý den.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.11.2016 10:38:16 - Ing. Pavel Kováčik
Dobrý den, dotace nejsou konečným řešením, ale tím je podstatná změna přístupu k zadržování vody v krajině, základní změna struktury zemědělství, opět posílení chovu skotu a tím i změně struktury pěstovaných plodin. Ohledně potravin dovážených do obchodních řetězců v České republice, jde o to, k jakému nákupu se tyto soukromé řetězce rozhodnou. A na občanech je, zdali jsou ochotni tyto potraviny nakupovat.