Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.10.2016 6:57:57 - Jan Dušan

pane ministře

pane ministře
vy jste loboval za to, aby váš strýc dostal vyznamenání. Není to od Vás jako člena vlády tak trochu nefér? Nebo je to podle Vás běžná praxe. Za Mašíny také někdo loboval a dostali medaili ačkoliv to byli prokazatelní vrazi. To Vám nevadilo, to jste se neozval nebo naopak se domníváte, že to byli správní bojovníci proti komunistické zvůli, jak často tento výraz používáte. Nebo ti co zavraždili v Sudetech české četníky a občany jsou Vaši milý spoluobčané. proč jste neloboval také za někoho ze Svobodovy armády, kteří by si vyznamenání třeba in memorial zasloužili. víc než Váš strýc.
Odpověď
25. 10. 2016 23:52:41 - Mgr. Daniel Herman
 Děkuji za vyjádření Vašeho názoru.

Pane ministře já jsem měl dotaz a čekal jsem, že mi odpovíte , vy vysoce mravní , pravdomluvný a křišťálově čistý člověk . Žel Bohu jsem vyjádření nedostal, nevadí, názor mám již svůj. Stačil mi Váš včerejší rozhovor v TV.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.10.2016 7:36:32 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pane Dušane,
jako jeden z poslanců jsem se přihlásil k podnětu z řad poslaneckého klubu ČSSD, na státní vyznamenání pro Jiřího Bradyho. Nikdy jsem pro něho neloboval. To se ostatně příčí mým zásadám. Pokud to někdo tvrdí, neříká pravdu.