Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.10.2016 22:10:42 - Obyčejná občanka této republiky

Nevážený

Nikdy jsem nepsala žádný komentář, ale dnes mi to nedá a ptám se? Kde je ta slibovaná demokracie, kterou nám na názorném příklady referenda v Kanadě vysvětlila naše veřejnoprávní televize. Referendum proběhlo někdy v roce 1990, 1991. Bohužel už si přesně nepamatuji o co šlo, ale to vůbec není podstatné. Dodnes si ovšem pamatuji to vysvětlení demokracie. I když výsledky referenda byly těsné, tak ti, co prohráli výsledky přijmou a nebudou nic namítat. Podivné vysvětlení, ale nechápu proč se jim veřejnoprávní televize jako posluhovačka sluníčkových povalečů neřídí... PS: nejsem komunista, rusofil, ale jsem demokrat. Jen tak mimochodem - dalajláma byl v květnu v Rusku a jistě o tom víte.
http://www.lajkit.cz/zpravy/item/533-dalajlama-necekane-prohlasil-zasadni-slova-prezident-putin-musi-pokracovat-v-nelitostnem-boji-proti-terorismu
Proč vy všichni z kavárny, kteří máte plné pusy demokracie ji nedodržujete?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.10.2016 22:34:21 - Mgr. Daniel Herman
 Děkuji za vyjádření Vašeho názoru.