MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.11.2016 9:49:43 - Karsík

předseda ČSSD

Má Sobotka vaši důvěru? Měl by dostat ještě šanci? Co když ČSSD kvůli tomu příští rok propadne? A stojí popularita strany jen na jednom člověku? Není třeba celková změna? A máte případně nějaký osobní typ na jeho nástupce?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.11.2016 19:01:35 - MUDr. Jiří Koskuba

Vážený pane,

právě na PL jsem svůj názor dával a dal najevo. Nemám důvod jej změnit. I když to vše nejde svádět na jednoho jediného člověka, vrchní velitel je vždy nejvíce vidět a nese osobní zodpovědnost za prohrané bitvy. Stejně, jako by se chlubil ev. vítězstvím.

Jinak máte pravdu, naše změna musí být celková a rychlá, máme-li jako významná politická strana přežít. Mj. jak vidno, je chybou jenom rozdávat a tak vlastně rozhazovat. Ti co dostanou, si toho očividně neváží, nás totiž pak stejně nevolí nebo k volbám ani nejdou. Je to důkaz i toho, že neumíme lidi oslovit a že nám nevěří. Paradoxně pak valím oči, jak prolhaný koaliční ministr umí zaujmout.

T. č. zřejmě potřebujeme v čele opravdového “velitele”, který by uměl třeba pana Hermana i z vlády vyhodit. Ne vždy jde totiž dělat kompromisy.

S úctou  jk