ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.11.2016 17:43:31 - frantanov

imigrační program a pokus o znásilnění zdravotní sestry

Dle informací v článku o pokusu znásilnění zdravotní sestry na Bulovce byl mladík z Afghánistánu v ČR již několik týdnů se svou rodinou v rámci imigračního programu.

Můžete mi to vysvětlit? Co víte o tomto imigračním programu? Co vláda, poslanci a senát zatajují v okolo migrantů?

F. Novotný

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.11.2016 10:37:39 - Ivo Valenta
Dobrý den, pane Novotný,

k tomuto problému jsem se již několikrát vyjadřoval. Bohužel o takových případech uslyšíme stále častěji a začnou se naplňovat slova kritiků imigrační vlny, přístupu Německa a jak se ukazuje i české vlády. Jestli umí něco česká politická elita ze všeho nejlépe, tak je to strkat hlavu do písku a chlácholit veřejnost nesmysly, že problém migrantů ze třetích zemí se naší země netýká. Jak sám vidíte, není to pravda. O imigračním programu jsem dosud neslyšel nic, co by mě uklidnilo, naopak, jde stále o ty stejné programy, které se již dávno realizují a jsou určeny pro cizince. Pokud Vás zajímají moje názory na řešení migrační krize, přečte si můj blog na http://www.ivalenta.cz, kde naleznete vše, co Vás může zajímat. K migraci více zde : http://www.ivalenta.cz/blog/54

Děkuji,

Ivo Valenta