ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.05.2012 11:28:25 - sanny

odpověď na dotaz

Pane senátore, je pravda, že v senátních volbách již nebudete obhajovat svůj mandát? Hodě se i spekuluje, kdo by Vás mohl nahradit. Koho byste rád na jako senátora za Váš obvod viděl Vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.05.2012 21:57:28 - PhDr. Jiří Pospíšil
Ano, je pravda, že už nebudu kandidovat do Senátu.
Vede mě k tomu zdravotní stav a osobní neschopnost nadále chápat a prosazovat program a směřování strany, kterou jsem dlouho v politice zastupoval, když jasný program ani směřování nějak nevidím.
Za této situace bych pro voliče nebyl přesvědčivým, kdybych pořád říkal, já nevím, co hodlá má strana, já osobně budu prosazovat toto...
Uznejte, že to by byla z mé strany parodie na politiku a že je lepší v takovém případě nekandidovat vůbec a skončit s politikou.
Více jak dvacet let v politice bez sebemenší ostudy je na české poměry slušný výkon a odejít jako politik, který nikdy neprohrál své volby, není nakonec vůbec špatné.

Druhá otázka byla, koho bych si představoval jako svého nástupce.
Na tuto otázku se mi odpovídá dobře.

Jako svého nástupce bych nejraději viděl Jana Zahradníka, člověka, který pro svůj kraj toho hodně udělal, je nesporně moudrým, váženým a zkušeným politikem. A především je slušným člověkem.

Jiří Pospíšil