PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.12.2016 21:53:32 - lukas.konecny

Sociální bydlení je úmyslně vytvořeno tak, aby zvýhodňovalo romy před bělochy, přiznává oficiálně vláda 2

To nejsou fámy. Vláda skutečně přijala dokument Strategie romské integrace - je dostupný na oficiálním webu vlády. Reálně skutečně platí, že města dávají body za více dětí při přidělování sociálního bytu.

A to není jediné - třeba posílají miliony romům za chození do školy, zatímco bílí nedostávají nic ( strana 50). A ještě tam zdůrazní v poznámce pod čarou, že se to má vztahovat jen na romy, na na všechny - tedy i bílé - sociálně slabé studenty.

Nebo schválila, at na místa na úřadech berou přednostně romy před bělochy, viz strana 87 a "Cíl: Zvýšit zastoupení romů ( tzn Snížit zastoupení bělochů) ve veřejné správě". Což je taková kopie nacistického zákona o obnovení úřednictva, kde podobně měli Árijci přednost před Židy.

A dokonce schválila dotace za zaměstnání Roma v soukromé sféře, viz. strana 54-57, což motivuje zaměstanavatele, aby upřednostnil roma před bělochem.

Vším tím vláda páchá TČ &402 Diskriminace skupiny lidí. Vláda je banda protibělošských rasistů. Co si myslíte Vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.12.2016 5:02:26 - PhDr. Zdeněk Soukup
No to jsme si nerozuměli. Já psal o tom, že vláda zatím neprojednávala Zákon o sociálním bydlení. O strategii romské integrace vím. Bezzásluhové zvýhodňování se mi také nelíbí.