Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.12.2016 12:18:10 - Zákolanský

Jak to vidíte s promítáním filmu Mrazík v ČT o Vánocích ?

nemyslíte že je občanům nebezpečný coby produkt propagandy z Kremlu ?
Nemělo by Chovancoco Oddělení EUpravdy by jej dát na Index Prohibitorum. Víte ta Ruská Hláška z filmu ce scény "Chlapi to jsou ty naše klacky!" je vyloženě provokační propaganda Ruska , propagace tvrzení že teroristy a loupežníky vždy porazí jen Rusové.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.12.2016 16:36:10 - Ing. Antonín Seďa
Je to hloupý dotaz a vy to víte. Přiznám se, že se každý rok o vánočních svátcích na Mrazíka dívám a dokonce znám řadu pasáží zpaměti. Na straně druhé bych si z cílené propagandy, jako hybridní války, prču opravdu nedělal. To, co je důležité, je zajistit objektivitu informací a demokracii v naší zemi. Je i lhostejno, zda se názorově střetneme na komunální, krajské či parlamentní úrovni. Demokracie je diskuse a vítězí argumenty. Problém nastává tehdy, když se pravda zaměňuje za lež a kdy se propaganda, a´t z jedné či druhé strany stává mocenským nástrojem. Tohle se mi jako demokratovi nelíbí a líbit nebude.