Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.01.2017 6:12:43 - venosF

Lidovecké lhaní

Dobrý den,vážený pane poslanče, zajímal by mě Váš názor na lhaní ministra Hermana.ve věci přijímání migrantů. Viz okopírovaný dotaz níže.
Roithová lhala
Dobrý den, pane ministře, když jste takoví bojovníci proti dezinformacím a propagandě, jak to že vy lidovci ji používáte také?. Při propagaci Lisabonu jste doslova lhali(viz. odkaz), že EU nám nebude přidělovat migranty, a teď je sem dovážíte na základě lis. smlouvy. Omluvíte se alespoň národu? https://www.youtube.com/watch
Odpověď
7. 1. 2017 14:12:10 - Mgr. Daniel Herman
Vašemu dotazu nerozumím. Nikdo nikam nikoho nedováží. Proč opakujete takové nesmysly, které se nezakládají na pravdě? Uvědomujete si, že tím šíříte poplašné zprávy?
Nemáme se za co omlouvat. Usilujeme o odpovědnou politiku, která má především na mysli bezpečnost vlastních občanů a dodržování mezinárodních závazků

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.01.2017 10:43:33 - Ing. Antonín Seďa
 Těžko mluvit za představitele KDU-ČSL, ale obecně a dlouhodobě platí, že Lidovci jsou jak hadi škrtiči. Buď si je necháte dál od těla nebo jakmile si je připustíte blíže, pak vás škrtí a šrtí. Otázka nelegální migrace a přijímání uprchlíku je přece jasná. EK, navzdory České republice, odsouhlasila kvóty při přijímání uprchlíkú. Vláda ústy ministra vnitra i poslanecká sněmovna jasně deklarují, že kvóty nebudou plnit. A to ne z důvodu, že bychom nebyli schopni zajistit bezpečnost obyvatel či že by to zhoršilo bezpečnost země. Ten důvod byl prostý. Nikdo nám nebude určovat, koho máme či nemáme na své území pustit. Jelikož prověřování těchto lidí musí být na národní úrovni, což se neděje. Nehledě na skutečnost, že u nás máme daleko přísnější azylové zákony a migrační politiku než například v Německu či Rakousku. A vláda bezpečnost občanů zajišťuje a zajistí.