Ing. Rudolf Kozák

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.05.2012 8:58:10 - sanny

odpověď na dotaz

Podle ministra Bendla problémům s čerpáním evropských dotací nečelí jen Středočeský kraj, ale podle jeho informací také kraje Ústecký či Jihočeský a bylo by dobré situaci prověřit. Co na jeho nařčení říkáte? A co říkáte na zatčení Ratha? Myslíte si, že Vás to může jako stranu před volbami poškodit? Souhlasíte s výrokem Davida Ratha, který ke svému zadržení a obvinění udává, že „Je to jednoznačně odplata za tvrdou opoziční práci, kdy policie pod vedením ministra Kubiceho zneužívá svou pravomoc k zastrašování a likvidaci politických
odpůrců“?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.05.2012 14:29:02 - Ing. Rudolf Kozák
 Dobrý den a děkuji za dotaz

Pan ministr Bendl zřejmě ví o problémech s čerpáním evropských fondů v Ústeckém či Jihočeském kraji mnohem více než já. Nevím, odkud své informace čerpá ani tato nařčení nehodlám komentovat. Policie ČR konala v rámci zatčení hejtmana Davida Ratha svoji práci. Rozhodně si nemyslím, že je to speciální zakázka ministra Kubiceho k poškození ČSSD. Aby nedošlo k poškození ČSSD v rámci krajských a senátních voleb, musíme všichni pracovat tak, aby nám občané v ulicích měst a obcí věřili. Nemyslím si, že pochybení jednotlivce se odrazí na celé straně.