Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.03.2017 22:17:55 - mravenec-99

Zrušení koncesionářských poplatků

Všiml jsem si, že chcete zavést přímou volbu a odvolatelnost ředitele ČT. Zároveň prosazujete přímou demokracii. Já myslím, že lidé by spíše zrušili koncesionářské poplatky, než aby zavedli přímou volbu a odvolatelnost ředitele ČT. Co o těchle dvou možnostech dát zkusit hlasovat v anketě na facebooku? Uvidíme, co vyhraje. Já bych to dal jako jedno z hlavních témat do voleb. Lidé volili čssd kvůli 30kč u lékaře, tak proč ne SPD kvůli 180kč za televizi. Hlavně důchodce byste na to mohli hodně přilákat. Co si prosím myslíte Vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.04.2017 11:17:00 - Tomio Okamura
Můj osobní názor není důležitý - i když důležitější je nezávislost vedení ČT na politicích a naopak závislost na občanech a přímá odpovědnost k občanům.Kdyby ČT pracovala ke spokojenosti občanů, tak jí totiž nikdo poplatek nezazlívá.Faktem ovšem je, že ČT by měla být normálně placená ze státního rozpočtu - je to stejná veřejná služba jako třeba dálnice.