Ing. Jan Horník

  • STAN
  • Karlovarský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.05.2012 18:10:50 - sanny

Bohužel o tomto jejich rozhodnutí (poslanců) nemám žádné bližší informace

Dobrý den, prý jste rozhodnut v případě zvolení hejtmanem složit svůj poslanecký mandát. Mohu se zeptat, kdo by Vás jako poslance nahradil, když volby do PS budou až za 2 roky?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.06.2012 12:43:01 - Ing. Jan Horník
Vážená sanny,

prohlášení o složení mandátů v PS jsem slyšel z úst poslance a předsedy klubu TOP 09 + STAN pana Petra Gazdíka a vycházím z toho, že lídři kandidátek, kteří jsou v současnosti poslanci se takto domluvili. Jsem sice lídrem kandidátky TOP 09 + STAN na Karlovarsku, ale vzhledem k tomu, že jsem členem horní komory PČR, tak bohužel o tomto jejich rozhodnutí (poslanců) nemám žádné bližší informace. Jako senátora mne nikdo v této věci neoslovil a ani mne nezavázal k žádnému takovémuto kroku, tj. ke vzdání se mandátu senátora v případě zvolení hejtmanem KK. Osobně takováto prohlášení nedělám, protože jsem realista a moc dobře vím, že život sám přináší řešení, která se dopředu velmi špatně odhadují a o Karlovarkém kraji to platí dvojnásob. Myslím si, že na takovéto vzkazy voličům je ještě čas, a že by mohly znít pro někoho částečně populisticky, čehož se osobně snažím vyvarovat.

Pěkné léto přeje

Jan Horník