MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.06.2012 9:19:48 - hanka.plna

Zamořená společnost

Pane poslanče, velmi se mi líbí vaše přirovnání, že je smutné, že ne láska a pravda, ale podvody, zlodějna, korupce, agresivita a cynismus nás zamořily jako žabinec krásný zdravý rybník. Kudy ale podle Vás vede cesta ven? Domníváte se, že by pomohlo například zavést povinnost majetkového přiznání? ČSSD také prosazovala návrh, kdy by se od určité výše majetku, muselo prokazovat, jak jsme k majetku přišly- pokud bychom to neudělali, majetek by byl zdaněn. Návrh byl tehdy zamítnut. Neuvažujete ale o opětovném pokusu jej prosadit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.06.2012 18:45:28 - MUDr. Jiří Koskuba

Společnost rovněž potřebuje skutečné vzory. Mimochodem - volení zástupci by měli být jedni z nich. Pak lze teprve uvažovat i o opětovném zkvalitnění obecné skutečné morálky. Která zatím, s veškerou úctou, notně upadla.

To je dle mého cesta ven. Ale musíme to zvládnout sami. Tohle žádný pohádkový rytíř za nás nevybojuje. Slušná myslící většina musí prostě přestat být většinou pasivní, mlčící.

Přeji hezký den