Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.04.2017 15:46:31 - J.Stamberk

Kdo za to může?

vypůjčím si citaci z článku Kálese: Píše se rok 1924 a Československo je 10. nejbohatší zemí na světě. Patřili jsme mezi průmyslově nejvyspělejší země, byli jsme výkonnostně zemí srovnatelnou se Švédskem. Za námi bylo i Nizozemí nebo Německo. Konec citace. Když nad tím přemýšlím, pak přišla druhá světová a pak na téměř 50 let komunisté! To nešlo nás za tu dobu vrátit zpět na světovou špičku? Nyní sice kritizujete vládu, ale nemyslíte, že komunisté svou šanci už promarnili?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.08.2017 14:28:52 - Ing. Pavel Kováčik
Dobrý den, na rozdíl od Spolkové republiky Německo jsme po válce nebyli výkladní skříní Východu ani Západu a museli jsme válečné škody a poválečný rozvoj zabezpečovat sami. Navíc v roce 1989 jsme patřili k nejvyspělejším evropským a světovým zemím. Jestliže dnes je tomu jinak, padá to na vrub bezhlavých a podivných privatizací a transformací ( čti zašantročení a rozkrádání ).