PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.04.2017 8:44:26 - TerezaP

Rust mezd v sociálních službách

Dobrý den pane doktore. Zajímal by mě Váš názor na to že ministryně Marksova navrhuje zvýšit od července platy v sociálních službách o téměř 10 procent?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.04.2017 18:11:23 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý podvečer,najednou je internet plný všelijakých politiků, ministrů a poslanců. Avšak všichni, kdo se dnes tak hlasitě prezentují to dělají jenom proto, aby se zviditelnili před volbami. Vždyť tam sedí jiř čtyři roky, co dělali celou tu dobu? Vůbec nic.Jediným lékem je vymést všech 200 poslanců a nepustit tam zpátky ani jednoho.To samé platí i o návrhu paní ministryně, který by měl platit od června. Proč to nenavrhla hned po nástupu do funkce, proč pár měsíců před volbami. Odpověď je snad naprosto jasná.Zvýšit platy pro ty, kdo se starají o sociálně potřebné, samozřejmě. A výrazně. Pokud by snad měl někdo obavy o státní rozpočet, můžeme přeci zrušit senát a vyhnat tak tu bandu darmožroutů, a peněz bude dostatek.