Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.05.2017 10:58:59 - dodo13

Mediální prostor

Dobrý den. Hodně se mluví o manipulaci s médii, dokonce tu byla snaha omezení dezinformací, které se hlavně na netu šíří, ale nemyslíte, že hlavní problém je v tom, že lidé slyší a vidí jen to, co chtějí? Na každé době a člověku je něco špatného, jde jen o to, na co se zaměříte, a zda pro to zlé budete ochoten vidět i to dobré. Nebo se neshodneme? A nejde jen o historii. Třeba dost lidí slyšelo, že premiér chce podat demisi vlády, ale už ,,neslyšeli", že se vlivem okolností rozhodl jinak. Asi není ve vašich možnost to změnit? A lze vůbec čekat, že se situace změní?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.05.2017 16:24:55 - Pavel Telička
Dobrý den, máte naprostou pravdu, že něco jsou systémové věci, ale některé problémy mají i jiné, a to velmi subjektivní konotace. Problém je i částečně v nás. Já věřím, že i přes některé krůčky vzad jdeme dopředu a situace se postupně vyvíjí správným směrem. Něco jsou i otázky generačního charakteru. Ano, i já se mohu pokoušet o některé změny, což také činím. Každý z nás může přispět k pozitivním posunům. Zdraví PT