PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA

  • KSČM
  • Plzeňský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.05.2017 18:43:58 - bejk

Pane Valento

U pana Hermana si nejsem jist cestuje li na sraz landsmašaftu jako lidovec, člen vlády nebo předseda sudetoněmeckého spolku Ackerman Gemeinde, Pražské pobočky spolků Německých sdružených u téhož. Na otázky odpovídá neurčitě a vyhýbavě. Mohl by ste se prosím poptat při nějaké interpelaci? Nemám v tom totiž jasno. Pan Herman totiž tvrdil poměrně nedávno, při návštěvě Dalajlámy že ministrem je i když spí nebo nakupuje v krámě. Obávám se proto že je tomu tak i s lidoveckou a dokonce i s identitou Landsmanšaftu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.06.2017 12:25:02 - PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA
 Dobrý den, podle mého názoru, je pan Herman ministrem stále, ve dne i v noci, není to povolání, ale funkce, dalo by se snad i říci, jakési poslání. A pan Herman toto své poslání pojímá zcela netradičně, chtělo by se říci, že až vlastizrádně,  nikoliv jako obhajobu oprávněných zájmů občanů ČR, ale spíše jako obhajobu zájmů občanů jiné země. Své prosudetské aktivity halí do roucha "sbližování národů, vzájemného smíření a odpuštění či zájmů o přeshraniční spolupráci". Osobně se domnívám, že česko - německé vztahy jsou na dobré úrovni a zmíněné iniciativy spíše jejich kvalitu trvale snižují. Summa summarum: "Lidé jako Daniel Herman, či Pavel Bělobrádek, by vůbec neměli být ve vrcholných exekutivních funkcích, jsou nejen naší ostudou, ale současně "kozly v petrželi" v budování česko - německých vztahů..JV