Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.06.2017 9:20:38 - Nelžu, proto nevolím ANO

Dobrý den

Právě jsem četl že máte starost o dodržování lidských práv na Kubě. Těsně nad tím byl článek s nadpisem ´´Šikana, vyhrožování dělníkům, zpřísňování výroby, hroucení z přepracování. Americká firma na Moravě zastavila výrobu a odborář promluvil, co předcházelo´´ . ...................... Mám pocit, že se staráte o to, po čem vás ........ . Volil vás někdo pro to, aby jste řešil problémy na Kubě? Mám to brát jako tak, že se blíží dovolené a vy by jste jel rád na Kubu sledovat dodržování lidských práv? ............... Jeďte na Moravu a dělejte to, za co vás já a ostatní platíme!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.06.2017 16:07:24 - Pavel Telička
Dobry den, no začnu tim, ze písnička o placeni je uz hodně obehrana. Jsem placen z rozpočtu EU a za svuj život jsem odvedl na daních tolik, ze Vaše mylná poznámka je navíc bezpředmětná. Na Moravu jezdím pravidelne, zabývám se konkrétními problemy, které maji EU dimenzi, a zohlednuji ve své práci. Naplňují volební program a ten pokrývá i moje aktivity v oblasti lidských práv, které ode mne navíc moji voliči většinove očekávají. A budu v tom pokračovat. Mějte se. PT