Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.06.2017 12:53:36 - Damph

Vy máte radost z Macrona?

1. Macron chtěl ekonomické migranty ale pak před volbami už ne. Co to je podle Vás ilegální ekonomický migrant? Když je chtěl tak jsou pro něj všichni legální ne?
2. Zajímavé a kdy přehodnotí svůj pohled právě ten Váš Macron že dělá špatnou věc ohledně kvot? Zatím to vypadá že je čím dál více zatvrzelejší ve svém postoji - viz dnešní zprávy. A co Merkelka, Italové a další, to dříve změní postoj náš slabý premiér než oni. Napíšete osobně Macronovi aby začal konečně přemýšlet a nebyl populistický?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.06.2017 16:34:34 - Tomáš Zdechovský
 Vážený pane Černochu,k Vaši první otázce: Ilegální migrant je každý, kdo překročil nepovoleně hranice země EU. To, že někdo říká, že imigranti mohou být přínosem pro ekonomiku, ještě neznamená, že chce vpustit do země všechny lidi. Taková úvaha je naprosto nesmyslná. Jinak poslední výroky francouzského prezidenta mě také velmi zklamaly. Mj. i mé  postoje k této věci naleznete v článku zde: http://www.info.cz/svet/macron-si-z-vychodu-udelal-fackovaciho-panaka-jen-odvadi-pozornost-kritizuji-ho-cesti-politici-11784.html Nic to ale nemění na mé předešlé odovědi.S pozdravemTomáš Zdechovský