Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.07.2017 11:23:32 - jirka666

Vážený p.Okamuro!

Rozhodl jsem se podpořit s celou rodinou Vaši stranu ve volbách/6hlasů/ale mám jednu výhradu!Byl jsem registrován na facebooku ve skupině podporovatelů SPD,ale zjistil nepříjemnou věc,že totiž někteří příznivci/provokatéři??/se uchylují ke lžím,které mohou SPD poškodit,protože používat fotografie např. turistů a tvrdí,že jde o migranty a to není dobré!I přes upozornění a důkazy,že se ani o "vítače"sluníčkáře ani o migranty nejedná došlo k napadání a docela mě ten fanatismus překvapil!Nejsem ani náhodou příznivec muslimů,ale to neznamená,že budu lhát a uvádět falešné informace,jen abych se zviditelnil nebo abych vyvolával nenávist-to bych byl stejný jako odpůrci SPD!Ze skupiny jsem odešel!Mám ještě jednu prosbu-všude uvádíte,že SPD je proti nelegálním migrantům,ale jak můžeme sledovat doba se mění a může nastat obrovský problém s těmi "legálními"které přijímat zřejmě budeme muset v tisících, je tudíž třeba vyslat jasný signál-co s nimi!????Děkuji za odpověd Tichý Jiří Ostrava

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.07.2017 10:27:45 - Tomio Okamura
Dobrý den, moc mne mrzí, pokud jsou někteří naši příznivci nefér, ale bohužel chování jednotlivých lidí moc neovlivním - ale budu se snažit o to, abychom všichni byli slušní, kultivovaní a tolerantní.Pokud jde o zlegalizované migranty, tak jsme samozřejmě proti přijímání jakýchkoli kulturně nepřátelský migrantů - to znamená hlavně těch muslimských a věřím, že po volbách tu bude vláda, která kolonizaci Evropy dá stopku. Děkuji za podporu a přeji, ať se Vám daří!