Ing. Rudolf Kozák

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.06.2012 17:55:25 - Klára S.

Dovedu si představit spolupráci s každou parlamentní stranou

Vlivem událostí komunisté značně posilují i v krajích. V několika regionech se dokonce dotahují na sociální demokracii. Nejmenší rozdíl v preferencích mezi KSČM a ČSSD je dle posledního průzkumu agentury SANEP v Ústeckém a Královéhradeckém kraji. Co si o tom myslíte? Dokážete si případnou spolupráci s komunisty v kraji představit? Senátor Sobotka například řekl, že pokud bude zvolen prezidentem a ve vládě by byly KSČM, abdikoval by. Jak byste se zachoval, kdybyste s nimi měl vládnout, byť ,,jen“ v kraji Vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.06.2012 13:45:25 - Ing. Rudolf Kozák
 Dobrý den,

Komunisté posilují po celé republice, především je to rozhodnutí občanů, které se takto projevuje v průzkumech. Pokud výraznější posílení je v Ústeckém a Královéhradeckém kraji, je zřejmé, že si to takto občané přejí. Dovedu si představit spolupráci s každou parlamentní stranou, kterou beze sporu je i KSČM. Lidé v krajích představitele různých politických stran většinou znají mnohem lépe, než je tomu v Praze. Dnes je velmi předčasné říkat, jak budou probíhat povolební jednání. Jedno však je jisté již dnes, strany, které budou aspirovat vládnout na krajích, voliči určí sami. Pan senátor Sobotka má právo rozhodnout se tak, jak uzná za vhodné. Co se týče mě, určitě bych neabdikoval, protože po případném zvolení bych byl prezidentem všech občanů ČR, tedy i voličů KSČM, a to je skutečná demokracie.