PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.08.2017 17:36:55 - Denissa

Papež se zbláznil.

Dobrý den, prosím o Váš názor na to, co pronesl Papež František. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/447021-zajmy-uprchliku-jsou-dulezitejsi-nez-narodni-bezpecnost-tvrdi-papez-frantisek.html.
A hlavně, co znamená poslední věta "Papež se snaží položit základ pro vypracování dvou globálních kompaktů o uprchlících a migraci, které by měly být přijaty na zasedání Valného shromáždění "
Vše co pronesl, je už pro mě za hranou veškerého normálna. Ten člověk dává přednost uprchlíkům před vlastními lidmi??? Nejsem věřící a jsem za to velice ráda. Situace se tímto prohlášením jen vyhrocuje a myslím, že už toho většina má plné zuby. Nedělá si totiž nic pro skutečné zastavení migrace, ale naopak tohle je další výzva k migrantům-přijeďte ! Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.09.2017 21:06:09 - PhDr. Zdeněk Soukup
 I já na papežovy výroky jenom zírám. Snad jsme mohli něco tušit, když zvolil pontifikální jméno po "prosťáčkovi božím z Assisi." Naštěstí jsou jeho názory a výroky s rozpaky přijímány i v katolické církvi. U nás má bezvýhradného  příznivce snad jenom v pateru Halíkovi. Kardinál Duky, pater Piťha i další katoličtí duchovní mají na štěstí jiný pohled na svět.