RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.01.2011 19:57:31 - Vratislav Prokop

Dva omyly.....nebo, že by více?

Pane senátore, co si myslíte o tom, jak Jiří Paroubek zaútočil na pana Komárka, když ho označil za poradce teroristy, atp. Přijde vám to důstojné? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.01.2011 21:13:15 - RSDr. Vlastimil Balín

Pane Prokope Vratislave,

jak jsem naznačil, dopsutil jste se hned několika omylů. Díky za oslovení, ale senátorem již opravdu nejsem. Jest-li se to MUDr. Dernerová dozví nebo někdo z její ekipy, tak to bude mazec :-)). Což umocňuje další omyl, že myslím, to byste místní "mostecké chobotnici Trojanici" opravdu, ale opravdu radost neudělal, vždyť oni se tolik snažili, abych byl vnímán jako tvor nemyslící a když, tak jen na sebe. Další v řadě je, že jste označil pana Paroubka za jakéhosi útočníka, ještě že ne za uličníka, to by teprve bylo...Další též v řadě dotaz obsahuje již očekávanlu a napovězenou odpověď.

Ale vážněji. Samozřejmě, že výrok páně Paroubka je více než nedůstojný, ale když on chtěl tak moc pokořit, urazit, ponížit a co já vím, co ještě... pana Komárka, kterému jinak nesahá ani ke kotníkům. Tak snad nyní my, resp. já bych označil pana Parpoubka za teroristu na politické kultuře české politické scény, kterou se mu podařilo docela slušným způsobem zahnojit svou neomaleností, nabubřelostí, svým kázáním vody a pití vína, svými kamarády z posvětí atd. atp. Ale to snad stačí, ještě bych si pak musel připadat též jako nedůstojný útočník.