Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.10.2017 12:48:34 - piiitrrr

Proč se ČSSD nepostaví ke skandálu kolem pokusu o vytunelování Českého lithia čelem?

Pane poslanče, jste jeden z mála členů ČSSD, kteří zde na otázky občanů odpovídají, proto se ptám Vás? Když už se skandál s lithiem provalil, proč se k němu ČSSD nepostaví čelem a hájí neobhajitelné a okamžitě nevypovíte toto skandální úmluvu a neodvoláte svého ministra, který je tom namočen? Takovým postupem ztratíte i těch současných 12 procent a dopadnete jak mafiáni z ODS...Pan Zaorálek mluví o vyšším zdanění kapitálu, o socialismu atd...a v té samé době ČSSD daruje na talíři zahraničnímu kapitálu národní bohatství? Vaše strana se od doby opoziční mafiosmlouvy neposunula ani o milimetr...spíš ty tunely teď děláte sofistikovaněji!!! Závidím Slovensku Fica a jeho Smer- to je Sociální demokracie- Česká sociální demokracie je asociální mafiokracie!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.10.2017 21:17:23 - Ing. Antonín Seďa
 SMER premiéra Fica se učila a stále učí od naší sociální demokracie. To nejsou má slova, ale slova slovenského premiéra. Víte, to, že se jedná o tunel, říkají naši političtí protivníci, zejména KSČM a ANO 2011. V pondělí 16.10. bude se o této kauze jednat v poslanecké sněmovně a tam se ukáže, kdo mluví a kdo nemluví pravdu. Já mám svědomí čisté a budu očekávat odpovědi na všechny dotazy z pléna. ČSSD je politická strana, která se jediná zastává zaměstnanců a seniorů, která bojuje za národní zájmy této země. Pokud někdo z členů ČSSD pochybil, byl z politiky a ze svých funkcí odejít. Nehovořte prosím o nějaké sociální mafiokracii. To mě osobně uráží.