PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.10.2017 8:04:03 - piiitrrr

Co si myslíte o přejmenování ulice Moskevské v Kyjevě na prospekt Stěpana Bandery?

Dobrý den, pane doktore,
děkuji Vám za sebe i za mnoho občanů, že jste upozornil na další obrovský a skandální pokus polistopadových mafio stran tunelovat tento stát. Snad se tomu podaří zabránit. A pokud ne, tak aspoň si díky tomu mnoho občanů uvědomí souvislosti a deformace kapitalistického režimu, který se nestydí užívat přívlastku demokratický. Chtěl bych se Vás zeptat z jiného soudku: Co si myslíte o tom, že Ukrajinští politici na jednu stranu urážejí českého prezidenta, který jen konstatoval jasnou věc a na druhou stranu glorifikují jednotky UPA a například přejmenovali Moskevskou Ulici v Kyjevě na prospekt Stěpana Bandery!(podotýkám, že to není žádná zapadlá ulička, ale jeden z hlavních bulvárů) Bude KSČM iniciovat zasedání sněmovny kvůli urážkám hlavy státu Ukrajinským profašistickým režimem? Proč je KSČM v kritice Ukrajinského režimu mírná až vlažná?
Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.10.2017 13:23:44 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Upřímné díky za slova podpory! Pokud jde o ukrajinskou kleptokracii, spřaženou s banderovským rodokmenem, já osobně ji nešetřím ani trochu. kdekoli k tomu dostanu slovo. A to i ve článcích, kde jde o ilustraci širších selhání "liberálních" svatoušků. Vzniká-li dojem, že jako celek reagujeme příliš "vlažně", bude načase pouvažovat, jak to už brzy napravit i nějakým kolektivním stanoviskem.