Ing. Tomáš Pajonk

  • Svobodní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.11.2017 16:21:12 - A.Srbová

budoucnost strany

Jako nový předseda (gratuluji) jak budete chtít dosáhnout lepších výsledků pro stranu? Proč jste podle vás oslovili tak málo voličů? Srbová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.11.2017 15:45:55 - Ing. Tomáš Pajonk
Svobodní se musí stát užitečnými bez toho zahynou.

Svobodní chtějí nízké daně a velké občanské svobody. Vládu, která EU neuhne. V tomto máme 100 % vnitřní shodu. Já jsem členy přesvědčil a našel oporu v tom, že tyto velká témata je třeba rozpracovat. Že obecné fráze nestačí a ideologie moc nikoho nezajímá.

Co je to vlastně prakticky svoboda? Je to možnost volby. Ale konkrétní. Třeba v zdravotní péči, ve formě školy či školky, jak se dostanete do práce, či jak se postaráme o seniory. Svoboda je nemuset se u všech nových nápadů prosit o svolení z ministerstva. Lidé mají mít maximální možnost volby právě v těchto věcech, jedině tak a ne skrz parlamentní hlasování, se totiž ukáže co doopravdy chtějí. Politik neumí rozhodnout co je pro zrovna Vás osobně to nejlepší. S kým se máte dělit a jakou kulturu podpořit. Tohle má být na lidech. Svobodní musí tato témata otevírat a hledat praktické cesty, jak vrátit lidem, co největší možnost vlastní volby, protože jedině konkurence zlepší služby, nic jiného.