Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.09.2018 9:59:26 - FRONTMAN

Pane premiére, odpovíte tentokrát?

Když si čtu Vaše příspěvky v PL, poslouchám v ČT, mluvíte jako by člověk četl knihu, ale to už tak u politiků bývá, vždy stojí za to oslnit a " dobrým slibem nezarmoutíš". Sice Vám to jaksi vrže až smrdí na MZV s profláklým Pochem a bezpohlavním Hamáčkem...potažmo s celou ČSSD, které jste podal záchrannou vestu před politickým utonutím!
Co myslíte, udělal jste dobře, když jste voličům "vzkázal", že jejich vůle a hlas k vašim uším nedolehl?
Z Vaší hlavy vyšlo geniální EET, jak si ohlídat malé živnostníky, podnikatele, kteří tím spotřebovávají tuny našich lesů, zvýšili se jim náklady, vaše finanční úřady jednají tvrdě, nekompromisně a rychlostí zásahové jednotky PČR.
Kdy konečně zasáhnete a provedete kontrolní audity neziskových organizací? Kde je neprůhledné hospodaření a na které vaše všeobjímající EET neplatí!
Pane premiére, mám dotaz! Kdo bude kontrolovat, zda pracují pro zájem státu a zda jejich činnost je do budoucna přínosem pro ČR?

S pozdravem
ekonomika šlape

J.Kudela.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.