Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.11.2018 11:50:47 - Jaroslav Moravec

OSVČ a tábor Lety

Dobrý den. Protože jsem vám před časem položil pár dotazů ohledně Let, na které jste vždy ochotně odpovídal, mám ještě jeden ohledně nynějšímu dění : v současnosti je prováděn arch. výzkum za účelem odkrytí hrobů obětí vedle tábora. Jako poradce je uváděn Rom pan Růžička. Pokud by mu bylo v době internace řekněme 12 let, aby si mohl leccos jasně pamatovat, muselo by mu být letos k 90, a to již by se zase mohly vzpomínky plést. Víte, kolik panu Růžičkovi je ? A druhý dotaz : je mi líto, že jste neuspěl do Senátu, snad není všemu konec. Nicméně, napsal jste, že jste teď OSVČ. Smím se zeptat, na co máte Živnostenský list, event. v jakém oboru (profesi) podnikáte ? A pokud je to poradenství, tak v jakém oboru (ne komu, do toho mi nic není, ale co je předmětem) radíte ? Děkuji vám a přeji hodně zdraví, úspěchů a pohody. Moravec

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2018 13:24:08 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pane Moravče,za dva týdny tomu bude již rok, kdy jsem opustil vládní lavice. Své úkoly, vyplývající z povinností, kterými jsem byl ve vládě pověřen, jsem se snažit splnit. Myslím, že se mi to i podařilo. Tato mise je ukončená. S dotazy, které se týkají resortu kultury, se proto obracejte na ministerstvo, které je za další průběh zodpovědné.Senátní i jakékoli další volby jsou soutěží. Uspět nemohou všichni. Byla to dobrá zkušenost, které nelituji.Ano, jsem OSVČ, tedy osobou ryze privátní. Nevidím důvod, abych se právě na tomto webu rozepisoval o svých aktivitách dopodrobna.I já Vám přeji vše dobré a pokojný předvánoční čas.