Ing. Josef Kott

  • ANO 2011
  • Vysočina
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.01.2019 22:30:07 - Damph

Dokázali jste že si migraci přejete

Ale vždyt i panu Babišovi se Globální pakt o uprchlících nelíbil: "Pokud jde o pakt OSN o uprchlících, o němž se má hlasovat dnes, země EU ho s výjimkou Maďarska, které změnilo pozici koncem minulého týdne, podporují. Můj názor je, abychom se ani k tomuto paktu nezavazovali. Důvodem je, že rozhodování o migraci a o přijímání uprchlíků musí být výsostné právo naší země, není možné, aby o tom rozhodovaly mezinárodní instituce, k čemuž vládu ostatně vyzvala svým květnovým usnesením i Poslanecká sněmovna.https://www.novinky.cz/domaci/492197-babis-petricek-musi-oznamit-osn-odstoupeni-cr-od-migracniho-paktu.html. Takže o tom kdo je uprchlík bude rozhodovat někdo jiný než my, to dle Vás přijatelné? V tom paktu je x-krát psáno abychom uprchlíky sdíleli s ostatními, to je všechno v pořádku?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.01.2019 15:13:29 - Ing. Josef Kott
 Dobrý den, již jednou jsem Vám posílal stanovisko, pouze opakuji, že ČR bude jako suverénní země sama rozhodovat, kdo je uprchlík.