JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.05.2019 12:18:35 - Óli

Vy mi tvrdíte, že se jednalo o soukromou cestu v době volna

Ale to je přeci lež. Ten den zasedala Sněmovna a vy jste byl omluven z důvodu zahraniční cesty ne proto, že jste si vzal dovolenou nebo volno. Nebo lžu podle vás já? Pokud ano, umím se omluvit. A ano, přiznám se, že mě šokuje, že podle vás nemám jako volič právo vědět, jak politici s veřejnými penězi nakládají. Se pak nedivím, že je naše země tak rozkradená. Mě prostě přijde šílené, že já musím platit daně, ale nemám právo vědět, co se s nima dál děje. Podle by mě bysme naopak měli mít o těchto věcech detailní přehled. Je to stejné, jako když něco kupujete, také chcete vědět, co za své peníze dostanete. To je přeci logické. S penězi, které máte jako mzdu si klidně doma topte, to je vaše volba. A když to byla soukromá cesta, proč na diplomatický pas? To si totiž podle mě vzájemně odporuje a podle poslance Veselého dokonce diplomatický pas nesmí být k soukromým účelům využíván.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.05.2019 18:19:54 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

je hezké, že píšete dokola pořád to samé, ale jiné odpovědi se stejně nedočkáte. Nebudu se vám ani nikomu jinému zpovídat co dělám ve svém volnu. V Doněcku jsem byl v sobotu a v neděli, tedy v době volna. Očekávám tedy Vaši omluvu.