Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.06.2020 10:26:45 - thomask

POLŠTÍ VOJÁCI NA ÚZEMÍ ČR???

Můžete Vašim voličům laskavě vysvětlit,jak je možné,že na území naší republiky operují polští vojáci,kteří zbraněmi ohrožují místní obyvatelstvo a omezují je ve svobodném pohybu a Vaše takzvané vlastenecké hnutí se k tomu ani nevyjádří,ani neapeluje na ministra vnitra a zahraničí,aby konali ve prospěch našeho státu???Jste ještě vůbec vlastenecké hnutí?Nebo necháte cizí vojáky,aby testovali,kam až můžou dojít a co si můžou cizáci dovolit k našemu národu???Kdo přijde příště a vy budete zase přivírat oči???Vaši vlastenečtí voliči žádají vysvětlení.TK

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.06.2020 17:31:28 - Tomio Okamura
Dobrý den, uniká mi v čem je problém. SPD polské vojáky do ČR nezvalo, ani nevíme o tom, že by tu operovali, pokud máte na mysli nedorozumění, kdy několik polských vojáků omylem hlídalo v rámci karanténních opatření kostel za polskou hranicí, byl to jejich omyl a těžko nad tím můžeme otvírat nebo přivírat oči, to že se někdo splete nikdy neovlivníme a hlavně to ani nesouvisí s vlastenectvím, ale to snad došlo už i vám.