Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.10.2012 17:24:56 - Kysilková Adéla

Senát

Pane předsedo, jak vnímáte výsledek voleb do senátu a hlavně nízkou volební účast? A když teď proběhly nové volby 1/3 senátorů, budete muset obhajovat i vy svůj mandát jako předseda? A proběhnou i nové volby do výborů, komisí...v senátu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.10.2012 12:08:18 - Milan Štěch

Dobrý den,

s výsledkem senátních voleb jsem samozřejmě spokojen. Vážím si podpory, kterou občané vyjádřili sociálnědemokratickým kandidátům, a ještě jednou za ni děkuji. Snad je to jistým potvrzením toho, že si občané všímají, že ČSSD v Senátu je pojistkou proti asociální politice a nepřijatelným návrhům stávající vlády. Jsem rád, že v tomto kurzu budeme moci v Senátu pokračovat i v následujícím funkčním období.

Nízká volební účast v druhém kole senátních voleb je bohužel již smutnou tradicí. Tato skutečně mě mrzí, nicméně je právem občanů se voleb nezúčastnit.

Ustavující schůze Senátu pro nové funkční období se bude konat 21. listopadu. Senát v novém složení bude volit jak nové vedení komory, tedy předsedu a místopředsedy, ale nově budou ustavovány i výbory a komise.

Přeji Vám hezký den!

Milan Štěch