arm. gen. v.v. Ing. Petr Pavel, M.A.

Profil není převzatý, články vkládá redakce.
  • BPP
  • prezident České republiky
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,34. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.07.2023 21:01:12 - Val

Pro koho chcete pracovat ??

Chcete být v zákrytu s vládou , nebo chcete pracovat pro občany ČR ??? Vláda je jen skupinka lidí, které někdo zvolil - ne všichni občané , ale občanů je většina a jejich hlas by měl být slyšet . Zatím žádný z politiků neměl odvahu - v závažných otázkách - které se týkají celého národa vyvolat referendum. Vláda si plete vládnutí s diktaturou - nebo se mýlím . Tak budete přikyvovat vládě, nebo se projevíte jako silná osobnost a budete stát za občany ? Zatím to vypadá, že z vás dělají manekýna a to se mi nelíbí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Val, jivav, JendazBrna, Kladeňačka1, Elvis67, Občan Praha 6, bezpečák, Nordy, Majoránka, BoboMal, pion, klekipetra02, antigreen, tomsik1, amazonie, Regio1, OlgaN, Alena F., danusa, dolek, Natelyhodědek, marisac, Jirka Nový, optimista70, fuki, falcon16, Common Decency, Sascha, ptata, Smotlacha, Josef Hašek, deep purple, známka, gaucho, energit, miki423, Zanase, Hagrid, olas, ElFausto, Charvis, borovice, jáji, hrad, Vasa, poky1, Sokolik, časzla, Občan Já, občantl, mikinenecek, mik45, rosička, PetrG, Ogara, drobeřek, Fanoš, kenyrts, Maca, Skaláček, Rolf1, Medvědice, Petr1559, Kritická, Emilie84, JSJ, Juki, Jan Fišer, Julie., Georges5, martinstanislav, Pamětník2, OlinkaHánová, Hogo.Fogo, charl, Pete22, lentilka52, zipo, ...ach jo...., pap, soudna1, Sochorová, stanl, Incu-Cuna, OAK 14, Alena Čížková, Milena1, Laaadik62, širák, Saskie, lapra, vanpetr, duchodec, Pragmatik

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.