PaedDr. Josef Novotný

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.12.2012 17:25:35 - milan.ventruba

KSČM se stala díky podpoře svých voličů vítězem říjnových krajských voleb

Dobrý den,
dovolte mi, prosím, dotaz ohledně rozhodnutí o jmenování p. Sloupa do rady kraje KV. Jak je možné, že člověk s touto minulostí (politický školitel ČSLA - vymývač mozků) místo toho, aby byl rád, že mu bylo umožněno pobírat penz,i se dostane opět k funkci na odboru školství?
Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.12.2012 19:52:25 - PaedDr. Josef Novotný
Vážený pane Ventrubo,


stále častěji slýchávám hlasy lidí, kteří se obávají návratu totalitních praktik s příchodem komunistických politiků do vedení nejen Karlovarského kraje. Realita dnešní doby je ale bohužel taková – KSČM se stala díky podpoře svých voličů vítězem říjnových krajských voleb, a když jsme se v náročných povolebních vyjednáváních snažili najít optimální sestavu krajské vlády, nejednotná pravice odmítla spolupracovat s ČSSD a kompromis s KSČM byl vykoupen pěti místy komunistů v Radě.
Minulost JUDr. Sloupa znám, sám o ní veřejně informoval. Jestliže ale KSČM od počátku trvala na tom, že chce mít pět členů Rady, nemohu a nebudu zasahovat do rozhodnutí někoho z nich, že svou funkci opustí. Je otázkou svědomí a zdravého úsudku JUDr. Sloupa, zda bude uvažovat o odstoupení z postu náměstka hejtmana pro školství.
Obávám se, že mezi kritiky náměstka hejtmana pro školství jsou i lidé, kteří nepřišli k volbám a tím ovlivnili jejich výsledek. Rád bych věřil, že když si dokáží vzpomenout na události z dob totality, budou mít stejně tak dobrou paměť, aby si současnou situaci vybavili před příštími krajskými volbami.
S pozdravem

PaedDr. Josef Novotný, hejtman Karlovarského kraje