MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.12.2012 13:26:42 - santos

Mám dotaz

Myslíte,že je vhodné investovat státní peníze na to,abyste vystudoval lékařskou fakultu?Když potom jdete/nejste jediný lékař/do politiky?Člověka napadne,že jako lékař jste toho moc neuměl a tak co zbývá,než se vrhnout do politiky.V mém věku jsem poznal pár lékařů a maji moji velkou úctu.Vždy ochotní a laskaví.Nevěřím,že kdyby jim nabídly politickou kariéru,že by své poslání opustili.Je radost vidět lékaře,kterého práce baví a takovému člověk věří.Politikovi určitě ne i když je to lékař.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.12.2012 9:51:43 - MUDr. Jiří Koskuba

S veškerou úctou, vážený pane, co Vám na takto “přátelsky” formulovaný dotaz odpovědět?

1) Přes 30 let mé praxe jste očividně mým či naším pacientem nebyl. V nemocnici je totiž péče vždy týmovou záležitostí a já jsem na náš tým hrdý.

2) Vystudování za státní peníze je argument dosti otřepaný až hloupý. A mimochodem, do zavedení školného jej lze použít pro všechny profese ze státních vysokých škol a univerzit.

3) Primárně mne stejně považujete za neschopného pitomce a naprosto všechny politiky za lumpy. Přestože jste zřejmě ode mne nic nečetl, ani neslyšel. V opačném případě by Vám totiž mnohé z toho, na co se až poněkud urážlivě ptáte, bylo známo. Rovněž je možné, že se Vám tzv. reformní kroky vlády ve zdravotnictví zamlouvají.  Mně nikoliv.

S tím vším nic nenadělám, je mi líto. Tak Vám raději jen šťastný nový rok a raději i hodně zdraví.