Mgr. Marta Semelová

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.02.2013 12:18:59 - kralovna

Děkuji Vám za Vaši podporu.

Dobrý den, četla jsem si záznam ze schůze PSP ČR, kde Vy a pan Grebeníček hovoříte o Janu Palachovi a falšování historie. Líbí se mi Vaše odvaha. Je mi špatně z toho, jak se k Vám chovají. Špatně z toho, když si uvědomím, čeho jsou lidé schopni. A ptám se, kde je ta pravda a láska, o které se tady tak často mluví? Vy to ale víte. Vaše srdce je na správném místě a je to vidět. Máte můj hlas. Nikdy se nevzdávejte!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.02.2013 22:30:34 - Mgr. Marta Semelová

Pravda je vydávána za lež a lež za pravdu, namísto lidské solidarity se má každý postarat sám o sebe, peníze a drzé čelo nahrazují dřív vyznávanou poctivost a slušnost. Ne všichni však těmto trendům podléhají, jiným otvírá oči tato vláda, která nemá žádnou úctu k člověku, k práci, k životu. Její arogance vůči občanům, její netolerance vůči názorům druhých překračuje všechny meze. Snad si to budou občané pamatovat ve chvíli, kdy půjdou k volbám.