Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.02.2013 9:47:57 - Thorisin

Demokracie a KSČM

Nestydíte se za to jakou stranu zastupujete?Nestydíte se za to hlásit se k odkazu masových vrahů Stalina,Lenina a Gottwalda?
A další otázka,jak je možné ,že v demokratickém a parlamentním státě může existovat protiústavní a protizákonná strana?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.02.2013 11:34:20 - Ing. Jiří Dolejš

nemáte pravdu - nic takového nepropagujeme, ocituji stranický program, který platí už přes 20 let : "KSČM vznikla v březnu 1990. Převážná většina jejích členů zásadně odmítla mocenskou svévoli předlistopadové byrokratické elity. Porážku a zhroucení socialismu stalinsko-brežněvovského typu pochopila především jako důsledek faktického opuštění socialistických a komunistických myšlenek, neschopnosti hledat a prosazovat vlastní cesty postupu a umožnit všem občanům, aby se na tomto procesu skutečně podíleli. Podpora občanů se proto postupně vytrácela a byly znehodnocovány nesporné úspěchy. "

Podobných odkazů by bylo možné úvést řadu. Stejně tak lze argumentovat politickou praxí na všech zastupitelských úrovních.  Doporučuji držet se faktů a ne propagandistického balastu.