MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.03.2013 11:54:50 - Řehoř

Přeji hezký den

něco je špatně i v myšlení socanů.Pan Sobotka je jen populista.který nedomýšlí věci:snad je to tím,že má víc politických znalostí i když se mi to také nezdá.Jinak by každé vládě už dávno muselo dojít,že je tisíce mladých lidí nezaměstnaných a tady se zvyšuje odchod do důchodu a nevím ,ale jasné je ,že člověk,který je mladý odvede státu více práce než člověk,který ma na krku 60 let.Nemyslím,že jsme převezli přírodu a lidé po 60 věku jsou plně produktivní,ale lepí se díra v sociálním systému,kde se kdysi vytáhlo x-miliard,ale nikdy se už nevrátilo zpět.Ono jsem přesvědčen,že stát je špatný hospodář a nebojím se říci zlodějina prvního řádu.Teď se jen každý předhání jak nejlépe ještě zbytek rozkrást ne jak stát postavit na nohy.Jinak přehnaná snaha být v EU,ale to také není velká výhra-samé příkazy,zákazy a je to jen omezení všeho co tu dobře fungovalo.Jinak pan Sobotka by si měl rozmyslet zda oslovuje lidi,ale na populistické řeči už mu nikdo neskočí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.03.2013 8:49:56 - MUDr. Jiří Koskuba

Ani já nejsem zastáncem odchodu do penze až v 67 letech. U některých mně blízkých profesí to dokonce vidím jako nereálné – kupř. nemocniční zdravotní sestra v nepřetržitém provozu. A našli bychom jistě další a jinde. Abych byl upřímný, rovněž s jistým překvapením jsem v článku zaznamenal, poté co jsme ve sněmovně tolik a tolik proti zvyšování “bojovali”, že i DPH zůstane. Nu a přehnané vazalství k EU jsem již mnohokrát zmiňoval.

Rovněž s Vámi souhlasím i v tom, že populistické řeči nejsou k ničemu. I když tu a tam z někoho mohou udělat podle novinářů “charismatického” politika. Ale ne každému je to dáno.  Možná proto náhle výše uvedené. Ale ani já panu předsedovi do hlavy nevidím a nejen my dva si budeme muset počkat, až nám vše vysvětlí.

Přeji hezký den.