Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.05.2013 19:57:22 - Řehoř

RE: -

víte já na místě pana presidenta bych neustoupil,neboť profesor by měl být člověk nejen vzdělaný,ale měl by se umět vzhledem ke svému titulu umět také chovat což pan Putna předvedl a to si myslíte,že je vhodným na to,aby vyučoval mládež.Už tak je v současnosti uvolněná morálka u mládeže a je to také právě proto,že dnes mladí k takovýmto profesorům nemají úctu a respekt.Viz např.učitel Rosocha,který také pošlapal slovo demokracie.A to co předvedl pan Putna,je to zase tím,že intimnosti tahají na veřejnost.Já to těmto lidem neberu,ale snižuje to jejich váhu na veřejnosti.Buď chci být profesorem,nebo se takovýnto hloupým excesem předvádět na veřejnosti.Jinak co chtěli komu dát najevo.lidem hetero či co?Intimní záležitosti patří do soukromí to mi teda promiňte,ale takový názor zastává většina slušných lidí a to bez ohledu na jejich orientaci.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.05.2013 23:41:51 - Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA
Vážený pane Řehoři,
jsem toho názoru, že zhodnocení profesních schopností i osobnostních kvalit musí být v kompetenci vědeckých rad fakult a univerzit, nikoli prezidenta. Názory a postoje - včetně jejich vyjadřování - všech kandidátů na profesory, jsou-li v souladu s právními předpisy, nemohou být s jakýmkoli odkazem stavěny jako důvod pro neudělení profesury.
S přátelským podzravem
Anna Putnová