Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.05.2013 17:38:26 - tlustoch50

RE: Má být takový člověk profesorem?

Vážená paní. Neměl prezident pravdu v tom, že Putnu jmenovat nechtěl? Titul profesora představuje nejvyšší akademickou hodnost a k té jistě patří i vzorné společenské chování. Účast na vulgárních akcích a pobíhání se sprostým heslem určitě k image profesora nepatří. Není tím degradován profesorský titul? U tak vysokého titulu nestačí jen profesní znalosti, tam se určitě musí vyžadovat i společenská prestiž.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.05.2013 12:55:28 - Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA
 Vážený pane,
jsem přesvědčena, že pokud se docent Putna choval zákonně, nemůže jeho chování - v tomto případě pouhé vyjádření jeho názorů - jakkoli již bylo či nebylo myšleno vážně, být důvodem k bránění v jeho akademickém postupu, dosahuje-li potřebných vědeckých i osobnostních kvalit. Svoboda slova je jednou z největších svobod, které jsou nám v naší zemi dány. A je třeba ji tvrdě bránit. Oceňuji, že 20 let říká nahlas svoje názory, nemlčí k celospolečenským diskusím. Je osobností s názorem.
S přátelským pozdravem
Anna Putnová