Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.05.2013 15:24:54 - Renata

Co vlastně bude z naší republiky

J. Bobošíková mi v roce 2009 vyprávěla, že když byla v EU, tak
rozuměla západním europoslancům jak se domlouvají, že si sníží sociální výdaje tím, že pošlou do východní Evropy podle počtu obyvatel 2% nepřizpůsobivých muslimů. Tenkrát tomu zabránila.
Řekla: PÁNOVÉ, K NÁM UŽ NIC NEPOSÍLEJTE! MY JSME PO ROZDĚLENÍ ČESKOSLOVENSKA MUSELI ZE SLOVENSKA PŘÍJMOUT 200 000 CIKÁNŮ. NASTĚHOVALI JSME JE DO STŘEDNÍCH ČECH. KDYŽ TAM BYTY ZNIČILI, NASTĚHOVALI JSME JE NA SEVER. ONI SE ROZMNOŽILI. ALE NAŠI LIDÉ UŽ TAM NEMOHOU V KLIDU ŽÍT. PROSÍM, K NÁM UŽ NIKOHO NEPOSÍLEJTE! Tenkrát jsem si řekla, jak je dobře, že tam byla.
Už tam 4 roky není.
Naše současná vláda jim "otevřela dveře" . Už jich je tu přes 100 000. Stavíme jim mešity a platíme celý nájem. Dostávají 60% z průměrné mzdy. To je 15 000,-Kč a přídavky na děti. Za jak dlouho nám budou poroučet?
Jak se s nimi žije se podívejte na videa ze zemí, kde vlády umožnily jejich nastěhování. Lidé, kteří jedí vepřové maso, přátelí se se psi a neuznávají jediného boha ALÁHA, nemají právo s nimi žít.
Tak ptám se, kam my a naše děti půjdeme? Už dnes je mezi námi mnoho ateistů, kteří věří jen ve své schopnosti. Kde budou další generace Čechů, kteří neuznávají žádnou církev, žít? Děkuji za vysvětlující odpověď
S úctou
Renata Hašková
Praha

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.07.2013 10:48:21 - Tomio Okamura
Doufám,  že budeme žít ve své zemi, a že tu budou žít jen ti, co jsou přínosem. Věřím že začne platit právo a spravedlnost, a že solidární budeme jen s těmi, co si nemohou pomoci sami. Že budeme mít dost pracovitých dětí, které se budou umět postarat o  své staré rodiče a prarodiče, a že tu nebudeme systémově pěstovat parazity na sociálním systému.