RNDr. Petr Nečas

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.07.2013 13:24:32 - v.l.k.

Děkuji předem za odpověď

" Ta vazba všem obviněným zničila jejich společenský statut. Každým dnem a týdnem je ničí i existenčně. Chci připomenout, že všichni obvinění jsou živitelé rodin."
A co ti lidé, kterým Vaše vláda svými nekompetentními rozhodnutími ničíla mnohdy i zničila životy nebo minimálně přivedla tisíce lidí do velmi svízelných, obtížně řešitelných životních situací. Netýká se to jen obrovských prodlev a následných reakcí směšné pí. Müllerové při výplatě sociálních dávek. Pamatuji si Vás z minulého volebního období s vyhrnutými rukávy, jak budovatelsky jste vyzýval voliče k podpoře Vašeho programu, který nás má vyvést z krize. Jaká prorůstová opatření jste udělali? Jak to, že rozpočet je postaven na nepravdivých číslech? Vy se dovoláváte soucitu pro ty, kteří jej neměli? Vám opravdu leží na srdci blaho vlasti? Co jste pro něj udělal? Opravdu se alespoň někdy jen tak v soukromí neohlédnete a nereflektujete na vše, na čem jste se podílel?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.