Jiří Hemerle

  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.09.2013 10:17:21 - Hrubý Karel

ŽASNU A DIVÍM SE

Vážený pane,chcete snad tvrdit,že celá současná politická scéna jsou poctivci až do morku kosti?Já bych to spíš viděl naopak.Od bývalé hlavy státu až po posledního úředníka,který má možnost rozhodovat jsou kandidáti na vězení.Nebudu vyjmenovávat parchanty jako Kalousek,Řebíček,Ráth,Drábek,Šiška a psal bych ještě dlouho.Můžete namítnout,že jim nebylo nic dokázáno,to ale neznamená,že jsou nevinní,jen to ukazuje na stav naší justice.Určitě jsou i poctiví politici a veřejní činitelé,ale asi jich je zoufale málo.Někde ty rozkradené miliardy být musí,nechcete přeci tvrdit,že jsou mezi obyčejným lidem.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.09.2013 23:40:16 - Jiří Hemerle

- nechci a netvrdím, že současná politická scéna jsou poctivci, spíše tvrdím opak. Nevím jak definujete obyčejný lid, tak Vám mohu jen těžko odpovědět. Jako Svobodní prosazujeme snížené daní, právě proto, aby peníze lidem zůstaly, a ono sami rozhodli kde a zač je pro sebe utratí. Zlodějny jako jsou skryté poplatky za OZE, povinné přimíchávání biopaliv do PHM, platby OSA za prázdná CD či DVD, koncesionářské poplatky za ČT i ČR pro lidí, kteří ji nesledují atd. považuji za státem legalizované okrádání obyvatel.