Zdeňka Tajovská

  • STAN
  • Dušejov
  • místostarostka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.09.2013 17:31:40 - Petr Malý

Komentář ad4) ad5) Několik otázek

ad 4) Dobře děláte, že se nehodnotíte, protože to dělají všichni politici, kteří tam doposud byli a kteří do nás teď tlučou, že tam musí být znovu, neboť ONI vědí.
.... Vědí PRD, jen to koryto je hluboké a pro ně dosud plné, čímž je zajímavé.
Stát, rebublika a lidé v něm žijící, jsou jim naprosto lhostejní.

ad 5) K práci v obci Vám přeji hodně zdaru. Lavičky i pískoviště jsou zcela jistě líbivá věc a v zóně klidu bude všem nádherně ….

To že jsem Vás nazval jen dalším politikem - tlučhubou, si neberte zcela osobně, protože na Vaši omluvu jsou takoví téměř všichni, kteří útočí na křesla parlamentu.
Pravdou je, že pro mě je TOP 09 a STAN nejmenší zlo, které se v tomto ….. nabízí. S ohledem na to, že mám navíc k Dušejovu osobní vztah, tak Vám svůj hlas dám. Ne však v očekávání Vašeho korýtka, ale v očekávání, že budete pro Vysočinu něco dělat. A pokud se Vám to povede, rád Vám na těchto místech odejmu toho politika – tlučhubu.
Hodně zdaru a do práce zdraví a energii.

Malý Petr

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.10.2013 13:28:09 - Zdeňka Tajovská
Dobrý den, pane Malý,

pokusím se na Vaše 3 zprávy zareagovat v jedné odpovědi:

K bodu 1 - samozřejmě, že se jedná o komplexní problém, jak efektivně přilákat investory a vytvořit nová pracovní místa. Ve své odpovědi jsem se pokoušela být stručná, jelikož jsem nevěděla, jaký rozsah reakce se ode mě očekává. Souhlasím s Vámi v tom, že je třeba hledat peníze nejprve uvnitř zdravotnického systému a až poté do něj přispívat z jiných zdrojů tak, aby byla zdravotní péče dostupná.

K bodu 2 - JE Dukovany ale byla vybudována na povrchu, stejně tak se nachází i její mezisklad vyhořelého paliva, který je zde bezpečně uložen. Tento komplex vyrostl na rovném prostranství. Každá jaderná elektrárna musí můt svůj vlastní mezisklad pro vyhořelé palivo fungující po celou dobu životnosti elektrárny. Na Jihlavsku by se však mělo palivo ukládat do země (jednalo by se o hlubinné úložiště jaderného odpadu), což by znamenalo geologické narušení zeminy a nevratný zásah do oné přírody (prameniště vody, skalní útvary...) v blízkosti Jihlavy. Navíc by se HJÚ netýkalo pouze vyhořelého paliva z elekráren, ale také radioaktivního materiálu ze zdravotnictví apod. Děkuji za upozornění na překlep. J

K bodu 3 - K panu bývalému ministru financí ČR Miroslavu Kalouskovi si neodpustím ještě jednu připomínku jako členka hnutí Starostové a nezávislí. Novela rozpočtového určení daní se dokázala prosadit z velké části také díky němu, ačkoliv se jedná o kompromisní návrh novely. Jako příklad uvedu Dušejov, kterému se zvýšil rozpočet o téměř 1,8 milionů Kč.

K bodu 4 - Nehodnotit sama sebe je moje zásada a myslím, že by tak neměl dělat žádný rozumný člověk.

K bodu 5 - Děkuji, doufáme, že nám všechny plány v Dušejově vyjdou.

Děkuji za Váš hlas, kterého si cením, a těším se na Vás i třeba při nějakém osobním setkání.

S přáním hezkého dne

Zdeňka Tajovská