Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.12.2013 9:41:42 - marceli

Vážený pane Dolejši,

určitě nepíšu dotaz jenom za sebe. Mohl byste nám, pracujícím důchodcům odpovědět na otázku ohledně slevy na dani, kterou nám NADČLOVĚK KALOUSEK odebral? Nikdo z koalice se o tom ani náznakem nezmińuje, i když ČSSD to před volbami slibovala. Proč my, jako jediní máme tak velké zdanění? Čekali jsme změny, proto jsme my, pracující důchodci volili KSČM.
Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.12.2013 13:23:19 - Ing. Jiří Dolejš

Kromě TOP09 snad Všechny parlamentní strany tvrdí, že jsou pro obnovení daňových slev pto rpacující důchodce. Nyní ovšem čekáme na vznik vlády a text koaliční s mlouvy, pasáž o daních. Protože pokud nepůjde jen o opoziční výstřel, má to větší naději na úspěch. KSČM ale rozhodně na tento slib nezapomněla.

P.S. důchodci nemjí jediní velké dzanění, ale mají pracovní přjjmy zdaněné stejně jako ostatní.  - tedy kvasirovnou daní zavedenou kdysi. Obdovení progrese a úprava daňového základu (úlevy) to může změnit.