PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.12.2013 9:42:23 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ..?

Vážený pane Ransdorfe. Děkuji za velice efektivní pravdivou odpověď ,ale co se týče soudcovské komory ,je má myšlenka vedena směrem k občanům, tudíž, občan který je více jak 9.5 let TERORIZOVÁN "nezávislou?" a nepotrestatelnou soudní mocí -TYRANEM OBLEČENÝM V SOUDCOVSKÝ TALÁR-nemá po těch létech prakticky žádnou šanci uspět v dosažitelnosti svých ústavních práv,neboť když tento "soudce" 4x změní svůj právní názor ve stejné věci-CO POTOM?? Následuje PING-PONG-kraj-okres 10x!! Stížnosti podané na min. spravedlnosti- zbytečné, tudíž pouze SOUDCOVSKÁ KOMORA a okamžitá stížnost občana by snad pomohla , tak jako adv.,lék. a jiné komory! Víte, již více jak 14-let se snažím domoci svých práv ,ale zbytečně , proto vidím jedinou pomoc právě u SOUDCOVSKÉ KOMORY!! Navíc, zákon o soudech a soudcích v dnešní podobě je největší PASKVIL ČR k potlačení mnoha práv občanů našeho státu , což může taky mnoho našich občanů dokázat. Co si o tom myslíte? Děkuji a přeji vše nejlepší.Dedek.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.01.2014 11:09:18 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
 Je to dobrý námět, ale problém neřeší. Jednou z chyb polistopadového režimu bylo zrušení tehdejšího systému prokuratury a soudního dohledu. Zavedl se administrativně velmi náročný soudní systém. A zejména-  lžidoktor Jan Kalvoda udělal ze soudců privilegovanou, nedotknutelnou kastu. Když si například poslanci snížili odměny a zřekli se třináctých platů, Ústavní soud z tohoto opatření pány soudce vyjmul. Příčinou soudního chlívu je nepřehledné a nekvalitní zákonodárství. Neukončených soudních procesů jsou statisíce a třetina z nich se táhne více než pět let.