Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.01.2014 8:27:52 - Renata

Vážená paní

Vím, že jakékoliv myšlenky všech členů vlády jsou nejspíše směrovány k rozhodnutí prezidenta ČR, dovoluji si Vás poprosit, abyste dodupustila schválení návrhu novely zákona č. 48/1997 Sb. Dává pojišťovnám daleko větší pravomce a i když už i jako senioři platíme stejně vysoký doplatek za dloihodobě braný lék jako výdělečně činný aktivní občan. Nemyslím, že je naší vinou seniorský věk v této době a zasloužili bychom si opravdu důjstojné stáří a nikoliv obavy, že nám pojišťovna sebere lékaže nebo i nemocnici, prostě bez vysvětlení nesepíše s nimi smlouvu. Víte jaký dopad to bude obecně mít? Občaní a bohužel ve větší míře senioři chodí dloudobě k ke svému lékaři, proč má pojištovna mít tolik pravomocí a občan sám se bránit nemůže?
Děkuji za vysvětlující odpověď, ráda jí postoupím všem, kdo nemá přístup na internet.
Renata Hašková
OZP Praha
členka Rady seniorů ČR

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.01.2014 7:46:51 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, z jednání ministra Drábka je rozhořčena většina občanů stejně jako já. Pokud je mi známo, některé úkony MPSV řeší Policie ČR. Věřím, že ti, kteří situaci zavinili, budou voláni k zodpovědnosti.
Máte pravdu i ve Vašem druhém dotazu, že senioři si zaslouží důstojné stáří. Změna některých zákonů je skutečně potřeba a věřme tomu, že ani pojišťovny nebudou jednat bezhlavě a bezdůvodně rušit smlouvy jak zdravotním zařízením, tak lékařům.